NCS-talenter

Det ble et forrykende talentshow da årets happening, NCS Talents, ble arrangert her ved Den norske skolen i Nairobi. Store og små bidro med talenter i mangfoldige sjangrer, og selv om ikke rektors egenkomponerte versjon av O sole mio nådde helt opp mot de aller beste, var Gunstein rørt til tårer av kvaliteten på alle de andre innslagene. Her var bollywood-dans, her var rap og dans, her var drama, her var Bob Dylan, her var det solosang, klaverkonsert og et forrykende bordtennisballinnslag. Årets vinnerinnslag var en vakker fremføring av refrenget «Det er vanskelig å være beskjeden»
Tusen takk til TEFT-gjengen for et strålende arrangement!

Dovregubbens hall dramatisert av unge skuespillertalent.Andreplassen gikk til gruppa Caro med selvkomponert rap og dans.
Vinneren sammen med en av dommerne.
Bollywood-dansere i hjemmesydde "kostymer"

 

Reklame