Thorbjørn Egner-uker

Nå er det fellesperiode på NCS. Det betyr at elevene som ikke bor i Nairobi til vanlig er her noen uker, og alle elevene er samlet! Kjempemoro!
Denne fellesperioden har vi Thorbjørn Egner som tema. Det passer fint siden det er Thorbjørn Egner-år i år. Hver dag begynner vi med «Barnetimen for de minste (og mellomste)» der vi synger sanger som Thorbjørn Egner har skrevet og hører på lydbok fra Kardemomme by. Vi skal nemlig sette opp Folk og røvere i Kardemomme by til sommeravslutningen. Vi har bare så vidt begynt å øve, men rollene er i alle fall delt ut 🙂 Disse ukene skal vi også pynte den ene skoleveggen med en collage av tegninger som Thorbjørn Egner har tegnet. Her ser der dere lærer Astrid og en elev godt i gang med å male. Dere kan glede dere til å se det ferdige resultatet!

Reklame