First Lego Leauge (FFL)

Vi er en gruppe på 10 elever, fra 5.-9. klasse. Vi var med på FLL i fjor også, så nå vet vi litt mer om det. I fjor kom vi på 2. plass, og satser på like bra i år eller bedre. FLL  betyr  First  Lego  League. FLL er en konkurranse som vi er med på. På denne konkurransen er det om å gjøre å bygge en robot av lego, som skal gjøre forskjellige hinder. Banen måtte vi bygge selv. Selve banen og legoen som hører til fikk vi tilsendt fra Norge. Vi har bygd alle hindre som vi skal programere roboten til å gjøre. Vi skal også lage en oppfinnelse som kan hjelpe seniorer med forskjellige ting som er vanskelig i hverdagen. Vi må også skrive om hvordan vi har arbeidet sammen, om hvordan oppfinnelsen vår skal være og hvorfor vi valgte den. Vi skal ha en overnatting på skolen der vi skal gjøre oss ferdige med alt.

Reklame