Her kommer noen smakebiter av hva 6.klasse har laget i mat og helse dette skoleåret. Etter jul ble også 4.klasse med oss. I mat og helse gjør vi tre ting: lager mat, lærer om mat og har det gøy! Kanskje mest av det siste… 🙂
Skylling og kutting av grønnsaker.
Kenyansk mat. Vi lager chapati og får hjelp av ei som kan det!
Chapati.
Laging av smoothie.
Smoothie etter egenkomponerte oppskrifter.
Rundstykker og kakao.
Matmuffins.
Ut for å finne noen å gi smaksprøver til.
Fruktsalat med besøk.
Etter jul ble 4.klasse også med oss. Her under laging av pinnebrød.
Matlaging i det fri.
Spikking av spikkepinner.
Grilling av pølser og pinnebrød.
Brennende kjærlighet.
Brennende kjærlighet. Grønnsaker er viktig!
Vi undersøker merking av matvarer.
Laging av grøt.
Vi spiser grøt mens vi ser på informasjonsvideoer om melk.
Vår visjon: Gjennom et dynamisk og utfordrende læringsmiljø bygget på kristne verdier, legger NCS til rette slik at elevene utvikler seg faglig og sosialt som hele mennesker som tar ansvar for seg selv og andre.
Vis alle innlegg etter dnskenya