Verden er urettferdig

Afrika fikk ikke så mye.

1.-4.klasse har om rettferdighet i nasa-timene. I dag fikk de kjenne på kroppen at verden kan være ganske urettferdig. De ble fordelt på ulike kontinent og fikk tildelt snacks og drikke på en veldig urettferdig måte. Afrika fikk noen saltstenger og litt vann i en kopp på deling. Som tallerken fikk de ett tørk med dopapir. De satt på hvert sitt avispapir, men hadde etter hvert bare ett, fordi Europa trengte lesestoff.

I Europa var det ei jente som satt i en deilig sofa. Hun fikk tallerken, bestikk og stettglass. Bordet var pyntet med blomster og en duk som de i Asia måtte lage. Hun fikk alltid første prioritet og så mye brus og snacks hun ville.

På slutten fikk alle smake litt, og de mente selv at nå hadde de lært litt om at verden er urettferdig, at man kan dele med hverandre, ikke mase om mer, men være takknemlig for det man har.

Reklame