Elevene ved NCS vet hvorfor kameleoner skifter farge! -Vet du?

Ser du alle åtte kameleoneneElevene på mellomtrinnet har nå arbeidet med et forskningsprosjekt om kameleoner over lengre tid. De lurte på hvorfor kameleoner skifter farge. De fleste tror at de skifter farge for å kamuflere seg. Elevene kom fram til en litt annen konklusjon. Er du nysgjerrig på hva de fant ut? Da kan du lese rapporten som du finner her.

I dag sendte vi den ferdige rapporten til Nysgjerrigpers forskerkonkurranse. Nå er det opp til juryen å bedømme arbeidet. Selv om de ikke vinner, er de veldig fornøyd med  resultatet. De har lært mye nytt og samtidig fått brukt mye av kunnskaper de hadde fra før.  Fristen for innlevering er 1. mai. I løpet av mai blir de som går videre til finalen offentliggjort. Elevene har gjort et fantastisk arbeid og du bør absolutt ta deg tid til å lese rapporten.

 

Reklame