Skoletur til Villa Vega

På mandag dro hele skolen til Villa Vega. IMG_1739Vi var invitert til Holmedals feriehus som ligger halvannen times kjøring fra skolen. Mellomtrinnet var ekstra heldige. -De skulle få overnatte til tirsdag.
Vi ble møtt av en smilende familie Holmedal som ønsket oss velkommen. Vi fikk servert frukt og drikke før vi gikk i gang med spor-lek. Etter sporleken var det tid for rømmegrøt og risgrøt. Fantastisk god grøt! Dagen ble avsluttet med bading og soling.

Etter at 1. -4. klasse reiste hjem fant noen av elevene en bok og slappet av, mens andre prøvde fiskelykken i andedammen. Det ble god fangst og fiskerne dro flere fisker på land. Kvelden ble avsluttet med grilling og vitsekveld.

Etter å ha spist en nydelig frokost neste morgen, var det tid for tur til noen grotter. Det var en lang tur, 7 km hver vei, men elevene var flinke og fullførte med glans. Heldigvis hadde vi med oss tre esler og en vogn som det var mulig å få slappe av i.

Siden det var stor sannsynlighet for hyener og slanger i grotten, holdt vi oss utenfor. Selv om turen var hard, var det en fantastisk kjekk tur.

Tusen takk til Ragnhild, Nils og barna som gjorde oppholdet på Villa Vega til en fantastisk opplevelse.

Reklame