Årets Nysgjerrigper 2014

Endelig har mellomtrinnet funnet noe de vil forske på i årets forskeroppgave.

97843c4a2593432ec646fd1115909304

I fjor forsket de på kameleon. Denne gangen er det også et dyr, nemlig skorpion. De fleste vet at skorpionen har en brodd som den bruker til å stikke med. Det elevene lurer på denne gangen er: Stikker skorpionen alle dyr den spiser? Er det slik at den stikker bare de dyrene som er større enn seg selv? Eller kanskje den stikker de dyrene som er giftige? Hva om skorpionen bare stikker når den forsvarer seg? Dette er noen av hypotesene som elevene har tenkt på. Mye arbeid gjenstår, men elevene er motiverte. I fjor kom elevene på 3. plass. -Klarer vi like bra i år også?

Følg med! Vi vil legge ut info på hjemmesiden etterhvert som forskingen går fremover.

Reklame