Utedag på NCS

 

IMG_0150Fredag, siste dag før påaskeferien, hadde hele skolen utedag. Dagen ble tilbragt på området nedenfor skolen Her har vi i det siste arbeidet med å lage en ny leirplass. Dette er et veldig flott område som elevene kan utfolde seg i. Hovedaktiviteten for dagen var sporlek. Under sporleken fikk elevene mange utfordringer. De skulle ta seg fram i en krevende hinderløype, svare på mange forskjellige spørsmål, lukte seg fram til ulike kryddertyper, basketball-kast, gjetteleker og huskeleker. Det var mye aktivitet og humøret var på topp.

 

Etter sporleken var det tid for mat. Vi kokte egg på bålet og spiste pizza-snurrer som 4. & 6. klasse hadde laget på forhånd. De smakte fantastisk godt.

Det gikk ikke lang tid før eleven var i frilek. De lagde pil og buer og sparang rundt som indianere og masai-krigere. De andre koste seg ved bålet, balanserte på line og spikket med kniv. Til slutt var det tid for oppsummering og kakespising.Vi var alle fornøyde da dagen var slutt, og eleven kan ta en velfortjent påskeferie. God påske til dere alle!

 

 

 

Reklame