Stasjonstime på mellomtrinnet

Siste time hver torsdag har elevene på mellomtrinnet stasjonsundervisning. IMG_0074I dag var det Leselyst og geometri elevene skulle arbeide med.

Leselyst er et prosjekt der elevene skal lese bøker, og deretter skrive en kort anmeldelse av hver bok. Hver bok resulterer også i et ledd av en «bokorm» som sakte, men sikkert, vokser på klasserommet. Etterhvert som «ormen» vokser vil elevene få belønninger underveis. De er veldig ivrige på å lese, og det går nok ikke lang tid før den første belønningen må utdeles.

Siden geometri er tema hos både 6. og 7. klasse, var det det vi arbeidet med i dag. Elevene skulle finne egenskaper ved ulike figurer. De målte sider og vinkler, regnet ut omkrets og areal og fant ut hva figurene het. De var veldig flinke og arbeidet veldig godt.

Reklame