Besøk fra den norske ambassaden

Tirsdag 5. mai fikk vi storfint besøk på Den norske skolen i Nairobi. Da kom den norske ambassadøren i Kenya, Victor Conrad Rønneberg, til skolen. Han ble mottatt av 7. klasse som fortalte kort om skolen før hele skolen stemte i ”Stopp, ikke mobb” til fengende rytmer.

Stopp ikke mobb

Tirsdag 5. mai fikk vi storfint besøk på Den norske skolen i Nairobi. Da kom den norske ambassadøren i Kenya, Victor Conrad Rønneberg, til skolen. Han ble mottatt av 7. klasse som fortalte kort om skolen før hele skolen stemte i ”Stopp, ikke mobb” til fengende rytmer.

 

Deretter fortalte ambassadøren hvilke oppgaver han som Norges representant i Kenya har. Vi fikk høre om hvor mange som arbeider på ambassaden og hva de jobber med.

Elevene lyttet ivrig og stilte mange spørsmål.

Ambassadøren forteller

Etter samlingen ble besøket vårt vist rundt av de to jentene på 7. trinn i de forskjellige rommene våre. Han fikk se datarom, musikkrom, kjøkken, kunst og håndverksrom, sløyden og biblioteket før runden ble avsluttet med et besøk i de tre klasserommene våre.

3 og 4 klasse 7 klasse

Vi setter stor pris på besøket og ønsker velkommen tilbake!

Reklame