Skateparken

DCIM100GOPROGOPR1591.

Lørdag 6. februar hadde vi obligatorisk skoledag på NCS. Vi pakket bilene med sykler, sparkesykler, skateboard, waveboard og rulleskøyter og satte kursen mot en skatepark.

Solen skinte fra skyfri himmel som den ofte gjør på denne tiden av året, som er den varmeste tiden. Vi ble møtt av noen hyggelige skatere som også hadde utstyr vi kunne låne slik at vi fikk nok til alle 🙂

sykler

 

De neste timene fikk vi boltre oss på den flotte nye banen de har bygget opp. Skaterne gav instruksjon og hjelp til de som trengte det, og i tillegg har vi noen eks-skatere i lærerflokken, så alle elevene fikk prøve nye ting og fikk god opplæring.

rulleskøyteroversikt

Til lunsj spiste vi nista vår ved bordene som var satt opp over noen kontainere, og der hadde vi flott utsikt over banen samtidig som vi satt i skyggen.

Elevene ble bedre på balanse i løpet av dagen, og de fleste prøvde alt utstyret vi hadde med oss! Som en avveksling var det noen barn som også testet «wall running» (løpe langs vegger) i en flott grop som var støpt inn i banen.

En helt topp annerledes skoledag 🙂

Reklame