Rapport fra TV-aksjonsdag 1.oktober

skolega%cc%8arden
Dagen kom med litt gråvær, og vi angret et øyeblikk på at vi hadde satt opp bord og pyntet skolegården vår fordi vi skulle være ute. Heldigvis kom sola frem i løpet av arrangementet og vi fikk en nydelig dag 🙂

Rundt om i skolegården hadde vi kunstutstilling av det som elevene har laget i kunst og håndverks-timene: 1.-4.klasse har sydd fisker og dokker av filt. 5.-7.klasse har tegnet et bybilde med dybde i bildet. Alle elevene har deltatt til et stort puslespill. Selv om vi er forskjellige så hører vi sammen.

Skolebarna starta dagen med program om hva pengene skal gå til i årets TV-aksjon. Det er Røde Kors sitt arbeid for folk på flukt. Du kan lese mer her: www.blimed.no

Barna sang for oss om at barna i verden synger om fred og om må være venner. Ungdomsskolejentene sang nydelig «Run Away» av Aurora Aksnes, 3.-4.klasse leste dikt om krig og å være på flukt. Etterpå var det kafe der foreldrene hjalp til, og det var forskjellige aktiviteter man kunne delta i for å støtte med penger: ansiktsmaling, kino, dart, stylter blant annet. Dagen ble avsluttet med basar med flotte gevinster.

Vi fikk inn 52 220 kenyanske shilling som tilsvarer 4150 norske kroner!

Takk til alle som kom, spesielt Norges ambassadør i Kenya!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s