Lucia-feiring og julemusikal

I desember hadde vi flere «juleaktiviteter» som juleverksted, adventsgudstjeneste og tur til skøytehallen. Adventstida er skikkelig koselig på skolen vår! Hver morgen hadde vi samling med adventskalener, adventslys, julesanger og julehistorier.

13.desember kom noen skjønne Lucia-gutter og -jenter og gav oss nydelige lussekatter.

17571173_10158336222130648_958418774_o.jpg

Dagen før siste skoledag viste vi en julemusikal som vi øvde på i hele desember! Elevene var kjempeflinke og lærte seg mange sanger utenat. Det var både hyrder, engler, vismenn, Josef, Maria og en forteller med i musikalen.

engler-og-maria-kopihyrdene-kopi

På juleavslutningen hadde vi flott middag, og etter forestillingen gikk vi alle ut for å gå rundt «juletreet». Julenissen kom også på besøk, han hadde forvillet seg opp på et tak 🙂 Til slutt fikk vi kaker og kaffe.

juletregang-ute-kopi

Reklame