Første skoledag

Etter en lang sommerferie er vi endelig i gang med et nytt skoleår! Det var både et gledelig gjensyn med kjente og kjære elever, og et spennende møte med nye elever. Litt spente var nok alle elevene, men aller mest kribling i magen hadde kanskje de helt nye førsteklassingene som ble ønsket velkommen av rektor Margunn på årets første skoledag her på NCS. For en flott gjeng med elever! Rektor Margunn holdt en fin velkomsttale. «Det er jo litt kjedelig for oss lærere med en skole uten elever», sa hun. «Så dette har vi gledet oss til!». Margunn fortalte litt om hva elevene på NCS skal holde på med dette skoleåret; lære å lese og skrive enda bedre enn før, og bli enda flinkere til å regne. Og så skal vi synge sammen og leke sammen. I tillegg sa hun at det er kjempeviktig at vi ler litt hver dag!

Etter en fin samling der vi sang og danset litt sammen — og elevene og lærerne ble presenterte på scenen, gikk vi inn i klasserommene våre. Der ble elever og kontaktlærer litt bedre kjent. En fin første skoledag for store og små!

Reklame